magnetiseur

Als magnetiseur behandel ik acute en chronische klachten. Geen mens en klacht zijn hetzelfde. Daarom begeleid ik iedereen -jong en oud- zo individueel mogelijk.

Door middel van lichte aanrakingen en strijkende bewegingen breng ik -op natuurlijke wijze- het genezingsproces van de cliënt op gang.

Klachten

acute en chronische piijn

 hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, eczeem

    stress, burn-out, verminderde weerstand

slaapproblemen, ontstekingen

  herstel na ziekte of ongeluk

blessures, brandwonden

Bij aandoeningen zoals astma, reuma, enz. wordt de oijn en het ongemakt verlicht en kan de kwaliteit van leven beter worden.

Behandelingen

Het aantal behandelingen hangt af van de aard en de ernst van de klacht en ligt tussen de vijf tot zeven keer. Een sessie duurt ongeveer 30 minuten.

Na de derde afspraak  bespreken we de voortgang en bepalen we het vervolg. Bij behandeling van lichamelijke klachten is het nodig dat de huisarts op de hoogte is van de klacht of wordt gebracht.

Vergoeding

Consulten worden vergoed door aanvullende ziektekostenverzekeringen. Voor actuele informatie, kijk op: https://www.vvet.nl

Achtergrond

Jarenlang werkte ik als leerkracht in het basisonderwijs en als docent in het hoger onderwijs. Ik studeerde pedagogogiek en volgde de vierjarige Academie voor Natuurgeneeswijzen (ANZN). Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van energetisch therapeuten: https://www.vbag .nle n geregistreerd bij de RBCZ  https://www.rbcz.nu. In dit kader volg ik jaarlijks verplichte intervisie en bijscholing.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem gerust contact met me op.